Digitalni marketing

Marketing je stvaranje, pronalaženje i zadovoljavanje potreba

Šta je digitalni marketing?

Pažnja korisnika je u digitalnome svijetu i promijenili su se samo alati kojima se marketing provodi, ne definicija marketinga. Osim što je pažnja glavna prednost digitalnog marketinga, ulaganja su manja, a rezultati su mjerljivi. Jednom kada naučite principe marketinga, mijenjat će se samo alati.

Iz tog razloga važno je pozicionirati Vaš biznis kao nekoga ko daje dodatnu vrijednost, nekoga s kim se Vaši kupci mogu povezati. Kako Vam digitalni marketing pruža brojne alate važno je na koji način ih planirate koristiti. 

Digitalni marketing ima brojne prednosti nad starim metodama marketinga. Glavna prednost jeste što su korisnici online i što je njihova pažnja trenutno u digitalnom svijetu.

digitalni-marketing-1

Neke od prednosti digitalnog marketinga...

» Ulaganja u digitalni marketing su isplativija nego u standardne oblike marketinga

Niski troškovi elektronske komunikacije smanjuju troškove prikazivanja onlajn reklama u poređenju sa oglasima van mreže.

» Digitalni marketing olakšava promociju i prodaju, ali i ostale dijelove marketinga

» Digitalni marketing i reklamiranje na internetu postoji u mnogo varijanti

Postoje brojne varijante digitalnog marketinga, a neke od njih su: reklamiranje na društvenim mrežama, reklame na mobilnim uređajima, Google oglašavanje,…

» Troškovi, mjerljivost, formatiranje, ciljanje odnosno targetiranje publike

Treba vam usluga digitalnog marketinga? Na pravom ste mjestu...

Izaberite agenciju za digitalni marketing koja će pomoći u razvoju vešeg biznisa

Od Google Ads do reklamiranja na Fejsbuku ima za cilj predstavljanje firme uz minimum uloženih sredstava, ali uz najviše efekata. Onlajn oglašavanje pruža mnogo prednosti u odnosu na ostala oglašavanja.

Kontaktirajte nas i izradite web stranicu