Video produkcija

Jedan od najvećih potencijala internet marketinga

Minut video zapisa vrijedi 1,8 miliona riječi !

Snimanje videa će vam pomoći da ispričate svoju priču na najefikasniji i najsažetiji način. Bilo da radimo snimanje reklame, pravimo korporativni video ili promotivni video za društvene mreže, mi imamo iskustvo i kreativnost da prenesemo vaš glas publici.

Video marketing se smatra najefikasnijim načinom promocije kada je u pitanju marketing bilo da ćete raditi za oglašavanje na TV-u, YouTube-u ili web stranici. Video materijal predstavlja odličan način za komunikaciju s publikom jer se u jednom paketu povezuje video i audio, odnosno korisniku se može dočarati željena poruka poput prezentiranja brenda, proizvoda, usluge i slično.

Imate projekat za nas?

Usluge video produkcije koje nudimo:

» Korporativni video

Promotivni video snimak koji prikazuje poslovanje i uspjehe vaše kompanije. Korporativnim videom prezentujte svoje usluge, proizvode, način proizvodnje i kancelarije u kojima poslujete kako bi vaši klijenti stekli pravu sliku o vama.

» Snimanje reklama

Snimanje i montaža video reklama i spotova za vaše proizvode, usluge ili brend. Reklamirajte se profesionalnim videom na društvenim mrežama, web sajtovima i drugim kanalima internet marketinga.

» VIDEO SADRŽAJ ZA DRUŠTVENE MREŽE

Autentičnost, iskrenost i lični glas predstavljaju osnovu za uspješnost na društvenim mrežama. Tu smo za vas, ukoliko želite da napravite sjajnu kombinaciju video i foto materijala za vaše društvene mreže i u moru sadržaja se izdvojite.

Treba vam kvalitetan video spot kojim želite privući nove klijente?

Kontaktirajte nas i izradite web stranicu